Total entrepriser

Vi kan hjælpe med total entrepriser, hvis du skal have renoveret din ejendom fra A til Z. Vi har faste samarbejdspartnere, og du har en kontaktperson gennem hele projektet.

 


Total entrepriser & renoveringsarbejde

Vi udfører mange renoveringsopgaver og en typisk renovering kan f.eks. være en facade-renovering, hvor vi sørger for, at alt bliver i tiptop-stand!
Vi sørger også for, at det altid er  et fast team af håndværkere, som er tilknyttet din opgave. På den måde er du som kunde sikret, at de håndværkere der kommer, er hundrede procent dedikeret til din opgave.

 

Faste priser på total entrepriser

Vi går også meget op i, at tid og pris altid skal passe. Der kommer ingen overraskelser hos os, og vi laver altid faste tilbud. Det er en sikkerhed for kunden, og på den måde undgår man grimme overraskelser. Det er noget, som vores kunder sætter pris på!
Vi kan klare stort set en hver opgave, og med TB Malerne er du sikker på, at det altid er udført i bedste kvalitet. Vi sørger for alle de nødvendige håndværkere, og vi gør meget ud af, at du som kunde kun behøver at tage kontakt til os, så står vi for det hele!

 

Det rigtige material til opgaven

Vi har lifte   stilladser internt som giver os en kæmpe fordel, da vi ikke selv skal leje udstyret andre steder. Det sikrer at du som kunde undgår ventetid, og unødige udgifter til leje af udstyr. Det gør også, at vi altid kan give en fast pris på hele opgaven, og vi kan komme hurtigt i gang.

 

Vandskade

Skulle du have vandskade eller er der opstået fugt kan vi hurtigt kan komme i gang med at renovere din kælder eller andet rum. Vi har altid rigeligt med affugtere og rykker med det samme.

 


Total entrepriser – BILLEDEARKIV