Maling prøve

Et arbejdsomt malerfirma

Tb malerne har eksisteret  siden den 1. September 2006. Selvom vi er et mindre firma med 10 ansatte, så er vi stolte af, at kunne lave stort set alt inden for malerfaget.

 


Vores kunder

Vores kundekreds er meget bred, og omfatter alle lige fra fru Jensen til større firmaer. Vores fokus ligger på at give at give kunden en positiv oplevelse, hver gang!
Det betyder, at vi går rigtig meget op i, at kunden skal være tilfreds, og vi gør alt hvad vi kan, for at opfylde kundens ønsker.

 

Opgaver vi løser

Vi laver også større opgaver, hvor vi har hovedentreprisen. Vi står gerne for det hele, og skaffer de håndværkere, der er nødvendige. Det gør det meget nemmere for kunden – så er det nemlig ikke nødvendigt at henvende sig til til 10 forskellige firmaer. Vi klarer det hele, og som kunde behøver du kun at tage kontakt til os. Der er derfor ikke nogen grænser for, hvad vi kan kaste os over.

 

Sidst men ikke mindst, så er vi medlem af danske malermestre, og alle vores svende har svendebrev. Det er din garanti for et ordentligt håndværk!