Maling program

Malerarbejde for erhverv & privat

Dette er vores kerneområde, hvor vi med vores store erfaring og ekspertise kan hjælpe dig med at løse en hver tænkelig opgave inden for malerarbejde – både indendørs og udendørs!

 


 

Malerarbejde & anden renovering

Vi udfører ofte mere omfattende malerarbejde og renoveringsopgaver i kombination, som for eksempel indebærer renovering af 150 badeværelser – på en gang!

Vi kan også hjælpe dig med at renovere dine vinduer og lave filt-arbejde og gipsrenovering. Det er faktisk et område, hvor vi har stor erfaring og ofte løser mange opgaver!

Ingen opgaver, er for store eller små. Vi arbejder både for erhverv og privat. Det kan for eksempel være at renovere en stue. For os er alle opgaver lige vigtige, og vi går ind i opgaven med masser af sjæl og hårdt arbejde.

 

Kunden er vigtist

Tb-malerne udfører altid håndværk af høj kvalitet og med sans for detaljer. Med malerarbejde til faste priser ved vi at alle parter er tilfredse når opgaven er løst. Vi tilbyder derfor gerne en fast pris på kundens opgave inden vi starter. Vi gør rigtig meget ud af, at kunden bliver glad og tilfreds med det arbejde vi udfører. Det er noget, der står os rigtig nær – kundens tilfredshed går forud for alt andet.

 

Hos TB Malerne anvender vi kun Flügger og Dyrups produkter. Kun produkter af højeste kvalitet er gode nok!

 

Dyrup
Danske Malermestre
Flugger

 


Malerarbejde – Billedearkiv